Top

3 redenen waarom je nu een Boeddha moet kopen!

Deze populaire woondecoratie is de laatste jaren niet meer weg te denken uit de interieuren van veel Nederlanders. Er zijn dan ook genoeg woonwinkels die deze vrolijke mannetjes verkopen. Heb jij al een boeddhabeeld in huis of twijfel je nog? Hier zijn in ieder geval drie redenen om jouw ervan te overtuigen dat een Boeddha in jouw huis of tuin onmisbaar is.


1. Geef je geluk een boost

Je weet waarschijnlijk wel dat een Boeddha geluk brengt. En ook al ben je misschien geen fan van dit soort bijgelovig gedoe, een beetje extra geluk slaat niemand af toch? Als je een boeddhabeeld in huis haalt betekent het overigens niet dat je meteen de loterij gaat winnen. Geluk zit hem in de kleine dingen, zoals geen file als je naar je werk rijdt of lekker vers brood bij de bakker. Hoe dan ook, je zult zien dat het leven naar je lacht als jij een mooie boeddha in huis haalt.

2. Het is een hippe woonaccessoire

Boeddha’s zien we tegenwoordig overal. Van de Action tot de grote tuincentra, in allerlei formaten en voor binnen of buiten. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of je kan er een boeddhabeeld neerzetten. Sommige mensen, geloof het of niet, hebben zelfs een Boeddha op de wc! Het is dus zeker een mooie, decoratieve toevoeging aan jouw huis of tuin.

3. Om iemand eens in het zonnetje te zetten

Een boeddhabeeld geeft niet alleen jou maar ook een ander een goed gevoel. Verwen je moeder, schoonmoeder, collega of gewoon een vriend of vriendin met een mooi boeddhabeeld. Je zult zien dat hun glimlach jou ook een gelukzalig gevoel geeft. Volgens de traditionele legendes brengt een Boeddha alleen maar meer geluk als deze cadeau wordt gedaan. Wacht dus geen seconde langer en bestel een van de mooie boeddhabeelden van Boeddha-Kado.nl.

Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen om een pracht exemplaar uit onze collectie te kiezen. Nog niet helemaal tevreden? Lees dan een van de andere blog artikelen en wie weet..