Top

Boeddha op zijn allerleukste

Het hele jaar door zijn Boeddhabeelden leuk. Ze zijn altijd geschikt als cadeau, voor een ander, maar natuurlijk ook altijd voor jezelf. Ook zijn deze schattige beeldjes altijd geschikt om jouw huis een kleine make-over te geven of om positieve sferen in huis te halen. Zelf vind ik Boeddhabeelden op z’n allerleukste als het zomer is. Benieuwd waarom? Lees verder en kom erachter.

In de zomer lijkt alles net een beetje vrolijker. Iedereen lacht wat sneller en overal om je heen zijn vrolijke kleuren te zien. Het is wetenschappelijk bewezen dat vrolijke kleuren invloed hebben op je humeur. Dit verklaart dus waarom iedereen ineens zo vrolijk is. Nog iemand die altijd vrolijk is, ongeacht het seizoen, is Boeddha, hoe fijn is dat!


Waarom Boeddha het leukste is in de zomer


Zoals ik hierboven noemde, vind ik Boeddhabeelden het allerleukste in de zomer. Dit heeft verschillende redenen. Aangezien Boeddhabeelden altijd lachen, hebben zij al een positief effect op je humeur, maar zodra je een Boeddhabeeld in de zon ziet, is er als het ware een dubbele positieve lading die jou kant op komt vliegen. Of je gelooft in de krachten van Boeddhabeelden of niet, het is een feit dat deze twee in combinatie met elkaar zorgen voor een positief gevoel en een vrolijke glimlach op je gezicht.


Make-over tijd


Een andere reden waarom Boeddhabeelden het leukst zijn in de zomer, is omdat het in de zomer het leukste is om de tuin en het huis een make-over te geven. In de warme maanden van het jaar zijn er in de tuincentra de leukste accessoires te vinden om je huis op te knappen. Hierdoor heb je meer keus aan leuke spulletjes die goed matchen met jouw Boeddhabeeld.

Vakantie feeling


De derde reden is er misschien wel eentje die voor iedereen van toepassing is. In de zomer gaan veel mensen op vakantie en als deze voorbij is, begint het gewone leven weer. Door een Boeddhabeeld in huis te halen, is het mogelijk om de vakantiesfeer nog een tijdje langer te laten duren. Het Boeddhabeeld doet denken aan Thailand en ver reizen, heerlijk er even tussenuit zijn. Ook voor diegene die niet op vakantie gaan is dit de manier om toch een beetje vakantiesferen in huis te hebben.

Kortom, een Boeddhabeeld kan altijd, maar voor de dubbele dosis positiviteit is de zomer het beste moment om een lachend vriendje in huis te halen! Neem een kijkje in ons assortiment en maak een keus voor DE Boeddha die jouw de dubbele dosis gaat geven!