Top

Zo haal je in het nieuwe jaar geluk in huis

Het nieuwe jaar is begonnen en we zijn allemaal hard bezig met de goede voornemens. Misschien ben je zelf ook weer begonnen met sporten of heb je besloten dat je dit jaar echt gaat stoppen met roken. Hoe dan ook, met deze instelling is kunnen we allemaal wel een beetje extra geluk gebruiken. Niet alleen om de goede voornemens ook echt vol te houden, maar ook omdat het nieuwe jaar toch symbool staat voor een nieuw begin.

Happy Boeddha voor geluk

Een mooi begin van het nieuwe jaar is een Boeddha in huis halen. Met zijn dikke buik en blije gezicht is de Happy Boeddha een perfecte keuze. Dit beeldje staat symbool voor financiële en emotionele welvaart en past daarom goed bij de vele goede voornemens die we voorbij zien komen. Of je nou kiest voor een groot of kleine boeddhabeeld, er is altijd wel een blije Boeddha die past bij jouw interieur.

Wrijf eens over zijn buik

Het in huis halen van een Boeddha brengt natuurlijk op zich al geluk, maar wist je dat af en toe over de buik van de Happy Boeddha wrijven, kan zorgen voor een financiële meevaller? Probeer het maar eens. Natuurlijk moet je niet verwachten dat je nu wakker wordt en ineens een miljoen op je rekening gestort krijgt, maar denk bijvoorbeeld eens aan dat leuke jurkje dat je al weken wilt hebben ineens voor de helft van de prijs!

Houd die goede vibe vast

Je kunt je Boeddha ook symbool maken voor alle goede voornemens en doelen voor het nieuwe jaar die je voor jezelf hebt vastgesteld. Elke keer als je dan naar het boeddhabeeld kijkt denk je terug aan de positieve vibe waarmee je het nieuwe jaar in ging. En zo houd je die doelen ook beter voor ogen. Dus ik zeg ‘New Year, New You’!