Top

6 tips voor de beste Valentijnsdag ooit!

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij en daarom is het tijd om ons te focussen op de liefde. Valentijnsdag staat alweer voor de deur en natuurlijk wil jij je lief, jezelf of die goede vriend of vriendin eens helemaal in het zonnetje zetten. Dat snappen wij maar al te goed en daarom zijn hier 6 tips voor de beste Valentijnsdag ooit, en voor de meeste heb je geen lover nodig!

1. Verras iemand

Het leuke aan Valentijnsdag is dat je heel makkelijk iemand kunt verrassen. Stuur je beste vriendin een kaartje, koop een bos bloemen voor je moeder of ga eens uitgebreid koken voor je lover. Het hoeft echt niet groots en meeslepend te zijn, het gaat immers om het gebaar.

2. Maak iets lekkers

Een hartvormige taart of goddelijke chocolade muffins! Maak iets lekkers en trakteer jezelf of een ander op jouw zoete lekkernij! Uiteraard deze traktatie ook nuttigen tijdens een relaxt avondje Netflix!

3. Ga op niet-valentijnsdate date

Dit is mijn persoonlijke plan, ik ga samen met een vriendin helemaal opgedoft naar ons favoriete restaurant waar we alles gaan eten dat we lekker vinden, om vervolgens samen neer te ploffen bij een super leuke film in de bios. De beste niet-valentijnsdate date die er is!

4. Organiseer een singlesfeestje

Geen geliefde die je kan verrassen met Valentijn? Geen probleem! Je bent vast niet de enige, dus nodig al je vrijgezelle vrienden uit en geeft het beste singlesfeestje ever!

5. Maak er een familie bijeenkomst van

Ga gezellig langs bij je ouders en ga lekker met zijn allen eten of samen een ouderwets een potje mens-erger-je-nieten. Zo ben je niet alleen en dit is bovendien ook nog eens ontzettend leuk! Nodig je broer of zus ook uit en maak er een top avond van!

6. Geef je lover een persoonlijk cadeau

Een leuke DIY of een cadeau met een persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan een liefdesbrief of een kettinkje met je naam. Een mooi boeddhabeeld is ook een perfect cadeau om je liefde aan iemand te laten zien. Cadeautjes zijn altijd leuk!

Zo zie je maar weer dat jij je niet hoeft te vervelen op deze liefdevolle dag!

Lees ook een van ons andere artikelen om je te inspireren met nog meer tips!