Top

Voorkom je herfstdip met een Happy Boeddha

Het seizoen van de goud/gele blaadjes, Sinterklaas en pompoenen is weer begonnen. Met druilerig weer en donkere dagen, kan het nog wel eens voorkomen dat je last hebt van een herfstdip. Het is ook niet zo gek dat als je van de zonnige zomer naar regenachtige herfst gaat, dat je dan niet altijd even vrolijk wordt. Uit bed komen wordt steeds moeilijker en afhaalpizza’s klinken ineens een stuk aantrekkelijker. Gelukkig is er een oplossing!

Want de herfst is ook het begin van de feestmaand. Sinterklaas komt weer in het land en daarmee gaan ook alle winkeliers weer stunten met de leukste cadeau aanbiedingen. Een van mijn persoonlijke favorieten is de boeddha. Dit cadeau kan namelijk altijd en helpt iedereen uit zijn winterdip te komen.

Behalve de vrolijke gelaatsuitdrukking brengt dit boeddhabeeld ook geluk. Wrijf af en toe maar eens over zijn buik en je zult zien dat je meer financiële gelukstreffers hebt. En dat niet alleen een beeld van de Happy Boeddha zorgt ook voor een meer gelukzalig gevoel. Dus wacht niet langer en koop vandaag nog jouw blije boeddha.

Je kunt dit beeld voor jezelf maar je kan hem natuurlijk ook heel makkelijk aan iemand cadeau doen. Iemand die even in een dipje zit of net een moeilijke tijd achter de rug heeft. Dan geef je diegene als het ware een beetje geluk voor Sinterklaas. Een echte win-win situatie als je het mij vraagt. Kortom shop nu de leukste en gezelligste happy boeddha’s en voorkom die wel bekende winter of herfstdip. Jij haalt als het ware het zonnetje in huis met een prachtig boeddhabeeld. Bekijk hier alle blije boeddha’s en kies jouw favoriet!