Top

Waar kun je een boeddhabeeld het beste neerzetten?

Een boeddhabeeld kun je niet overal neerzetten. Er zijn bepaalde plekken in en rondom het huis waar de krachten van een Boeddha beter tot zijn recht komen. Het maakt niet uit of je dan een Dikbuik Boeddha of een Shaolin Boeddha hebt, elk boeddhabeeld heeft zijn eigen unieke plekje. Hieronder lees je precies wat de beste spot voor jouw Boeddha is.

- Als een Boeddha met het gezicht naar de deur kijkt, kan hij makkelijker alle kwade en negatieve krachten buiten de deur houden.

- Zorg dat een Boeddha altijd op een verhoging zit. Plaats het beeld dus op een plek waar hij de gehele ruimte kan overzien.

- De goede energieën van de boeddha moeten niet geblokkeerd worden, daarom is het belangrijk om het beeld een open plek te geven.

- Een boeddhabeeld is een afbeelding van een heilige. Het is dus belangrijk dat het beeld niet wordt omringd door troep en nutteloze items. Een centrale plaats in de woonkamer is een goede plek voor de Boeddha.

- Zit je in een creatieve dip? Zet dan jouw boeddhabeeld naast je neer op je bureau. Positieve invloeden en fantastische ideeën zullen jouw hoofd binnenstromen!

- Een Boeddha in de tuin kan er voor zorgen dat bloemen en planten sneller gaan groeien en langer in bloei staan. Ook hier geldt zorg dat de Boeddha de hele tuin kan overzien.

Een mooie plek voor jouw Boeddha beeld kan er dus voor zorgen dat je nog meer geluk en positiviteit ervaart. Kies de plek voor jouw beeld dus zorgvuldig uit en maak een mooi altaartje voor de Boeddha. Meer lezen over Boeddha’s en boeddhabeelden? Bekijk dan een van onze andere blog artikelen.