Top

Shaolin Boeddha's

Op deze pagina vind je boeddhabeelden van de schattige Shaolin monniken. De meeste beelden zijn speciaal geschikt voor buiten. Deze populaire groep monniken zijn echte strijders, zo beheersen zij de traditionele vechtkunst Kung Fu om hun vijanden te verslaan. Verder wijdden zij hun leven aan het beschermen van hun tempel of het verspreiden van het boeddhistische geloof.  

De beelden uit onze collectie zijn vaak van een jonge Shaolin monnik en deze zijn verkrijgbaar in verschillende traditionele houdingen met elk een eigen betekenis. Klik op een van de beelden om meer te weten te komen over het type Shaolin. Je kunt deze tuinbeelden buiten neerzetten als verfraaiing van je tuin, maar ook als binnendecoratie gebruiken.

Ben je opzoek naar een leuke Boeddha voor jezelf of voor iemand anders? Op onze website vind je behalve Shaolin beelden nog veel meer leuks! Zo heeft Boeddha-kado.nl onder andere schitterende Thaise Boeddha’s en ook vrolijke ‘Happy’ Boeddha’s in de collectie. Een passend cadeau vinden was dus nog nooit zo makkelijk.