Top

Verzending & bezorging

Verzending


Boeddha-kado.nl streeft er naar de door u bestelde artikelen binnen twee werkdagen te leveren. De bestellingen worden geleverd op het door u gekozen afleveradres. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u hierover een email met een track & trace code. Zo kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw Boeddha wordt bezorgd.  

Bezorging


Alle pakketten worden verstuurd met Packs.nl. Dit is een erkend postorder bedrijf dat officieel business partner is van Thuiswinkel.org. 

Helaas, we hebben u gemist.. 

Bent u niet thuis of niet in staat om het pakket aan te nemen als deze wordt afgeleverd? Dan zullen we eerst proberen om het pakket bij de buren af te geven, als dit ook niet lukt laat de bezorger een bericht achter. Op dit bericht staat een code waarmee u zelf een nieuwe afspraak kunt maken. Zo kunt u zelf een gewenst moment kiezen om het pakket te ontvangen. 

Mocht het de tweede keer óók niet lukken om het pakket af te leveren, dan kunt het pakket ophalen bij een postkantoor bij u in de buurt. Welk postkantoor dit is staat vermeld op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten.